Olemme autokoulu keskeisellä paikalla Ikaalisissa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 4. Tavoitteenamme on olla hinta/laatu- suhteelta  alueen paras autokoulu.   Ajotunnit voimme aloittaa ja lopettaa kätevästi vaikka koulultasi, työpaikaltasi tai kotoasi, juuri niinkuin sinulle parhaiten sopii.  Käytössämme ovat uusimmat opetusohjelmat ja opetuskalusto.

Ajokorttilaki muuttuu 1.7.18!!! Kaikkien ensimmäistä ajokorttia suorittavien tulee käydä autokoulussa 4h teoriaa (liikenteen perusteet). Henkilöauto-korttia ajavilla on 10h ajo-opetusta ja 8h riskienhallintakoulutusta. EAS (liikenteen perusteet 4h) ja riskienhallinnan (8h) käy kaikki ajokorttia suorittavat autokoulussa.

Kurssit kaikille ajokortti-luokille alkavat joka toinen maanantai klo 17.00. Tervetuloa mukaan....!!!

Ajokortin joustavaan suorittamiseen kannattaa varata aikaa 3-4 kuukautta.

Annamme ajokorttikoulutusta AM 120, AM121(mopo ja mopoauto)- luokissa, kaikissa A-luokissa(moottoripyörät), B-luokassa(henkilöauto), C1- ja C1E-luokissa(kevytkuorma-autot ja niihin kytkettävät perävaunut).

Pimeänajon suoritamme simulaattorilla.

Annamme opastusta myös jo kortin omistaville, esim. taloudelliseen ajamiseen sekä vaikeissa olosuhteissa ajamiseen.

Kurssimaksun voit maksaa 1-4 erässä, ilman kuluja ja korkoa.

Meillä pystyt maksamaan ajokortin myös osamaksulla, esim. 54€/kk. Ajokortin rahoittaa Santander.

TERVETULOA MUKAAN!!!